Kuhinje Dryad – opis, katalog (36 foto)

Osnovana 1993. godine, kuhinja kuhinje "Dryad" svojim kupcima pruža impresivan niz lijepih, udobnih i izdržljivih kuhinja za svaki ukus.

Ova tvornica nalazi se u Volgodonsku i opremljena je najsuvremenijom opremom koja vam omogućuje da u najkraćem roku proizvedete kuhinjski namještaj po narudžbi, uz održavanje visokokvalitetnih proizvoda.

Jedna od izuzetnih prednosti tvornice je činjenica da proizvodi fasade i slične dijelove vlastite proizvodnje.

U tom smislu, tvornica se razlikuje od većine ruskih tvornica, koja uglavnom koriste usluge stranih proizvođača.

Ovo je izvrsna prednost - u stvari Dryad kuhinje su stvarno izvorne i različite od drugih - u mnogim aspektima zbog činjenice da tvornica ima priliku proizvesti trup i fasada pojedinosti na svoje vlastite.

Slijedom toga, tvornica nudi svakom kupcu razne mogućnosti za dodatke, pribor i countertops, tako da možete biti sigurni da je svaka kuhinja jedinstvena.

Ako uđete u bilo koju tražilicu "dryad cuisine photo", zasigurno ćete biti impresionirani modelima kuhinje koje nudi tvornica.

Po izboru kupaca nude se kao klasični modeli kuhinja, a moderni - svaki sa svojim jedinstvenim dizajnom, koji će kvalitativno naglasiti dizajn vašeg mjesta za kuhanje i odmor za cijelu obitelj.

Pored samog kuhinjskog namještaja, u svakom salonu tvrtke "Dryad" možete kupiti raznovrsne pribor za kuhinje, koji uključuju kupaonice i mješalice, stolove i stolice, kao i ugrađene aparate.

1

U proizvodnji kuhinja, tvornica koristi samo najkvalitetnije materijale, kao što je, na primjer, niz hrasta, tikovine i ostalih.

Osim toga, na web stranici tvrtke možete naručiti prikaz Dryadove kuhinje. Ako koristite ovu uslugu, možete jednostavno izračunati koliko će vaš budući kuhinjski set koštati.

Dryadove kuhinje, fotografije kojih neće biti prošlo, a čestice fantastičnih modernih i klasičnih dizajnerskih rješenja imaju neku vrstu šarma koji će zasigurno privući sve ljubitelje istinski kvalitetnog i pouzdanog namještaja.

Jamstvo tvornice na namještaju i countertopsu je 2 godine.

Službena web stranica: kuhni-driada.ru

Kuhinja Dryad katalog (36 fotografija)

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

92 − = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:
map