Vi belyser pop kunst i design af lejligheder +50 foto i interiøret

Popartens stil stammer fra USA og Vesteuropa i midten af ​​forrige århundrede. Dens historie varer næsten 70 år. Han udviklede sig først og fremmest kun i maleri og skiftede derefter gradvist til fotografi, skulptur, tøj og indretning. Navnet er en forkortet form fra udtrykket "populær kunst", som bogstaveligt oversættes som "populær kunst". Style trækker inspiration fra produkterne af massekonsumtion. Retningen opstod, i modsætning til ekspressionisme, som overlevede sine sidste dage. I stedet for de berømte skabere af den fading genre (Pollock, Kandidsky) kom nye talenter, blandt hvilke den lyse stjerne i kunstens horisont stod Andy Warhol. Kunstner, designer og fotograf - han skabte en separat, uafhængig filial af retningen. Det blev kaldt kommerciel pop art. Måske var den mest berømte skabelse af mesteren en billed-diptych med et Hollywood-stjernes ansigt - Marilyn Monroe. Warhol pålagt mere end halvtreds billeder af skuespilleren, lavet i forskellige farver ved hjælp af teknikken til silketryk. Måden at udføre arbejdet var så populært med de brede masser, at sådanne stiliserede billeder og fotografier stadig er prydet med værelserne. Hovedformålet med popkunst er at overraske og til tider chokere offentligheden. I starten lækkede retningen ind i de indvendige løsninger på caféer og fashionable restauranter, og kun da - til boligkvarteret. Vi finder ud af, hvilke stilarter der er karakteristiske, og hvordan man finder linjen mellem pop kunst og dårlig smag.

Funktioner i stil

Pop kunst henviser til provokerende og defensive retninger. Dens udvikling var en forudsætning for den sindssygt lyse og prangende måde på 70'erne og 80'erne. Hvis du indtaster et værelse designet efter kanoner af retning, vil du ikke forveksle det med noget andet. Blandt de vigtigste kendetegn er:

 • Brug af en kombination af hvide vægge med "sure" farver i det indre;
 • Masser af plakater og stiliserede fotografier. De skildrer tegneserier scener, berømtheder ansigter i Warhol teknik og husholdningsartikler (produkter af massekonsum og ernæring): dåser med sodavand, flasker, chokolade barer, biler, musikalske plader. Billeder gentages ofte i forskellige farver;
 • I slutningen er plast, syntetiske og kunstige materialer prioriteret. Pop art accepterer ikke luksus og chic;
 • Loftet og gulvet er indrettet i neutrale farver, da accenterne placeres i indstillingen;
 • Meget opmærksomhed i popkunst er givet til småindretning: souvenirs, figurer, fotos;
 • Hovedprincippet om at vælge møbler er dets praktiske. Ikke-standardiserede futuristiske linjer og former er velkomne.

Interiør i pop kunst stil

Ovenstående funktioner har en vis lighed med retro 80'erne. Faktisk faldt toppen af ​​stiludviklingen præcist for denne periode.

Gulvlampe i form af en spotlight i stuen Plader på væggen Lys mat på det hvide gulv Blågrønne vægge i indretningen Et billede med belysning over sofaen

Materialer og efterbehandling

Lejligheden bruger kunstige materialer til færdiggørelse af væggene, loftet og gulvet. Accenter vil blive placeret på opfyldning af lokaler. Af denne grund betragtes popkunst som en af ​​de mest budgetmæssige stilarter. Husejere kan med et minimum af omkostninger få et originalt og trendy interiør.

Teglsten i interiøret i pop artNicher i væggen Billeder over kommode Bord og stole ved den dekorative pejs Hvide puder på den røde sofa Plakat på væggen

vægge

Dækningen skal vælges i hvid. Denne mulighed betragtes som den optimale baggrund for lyse farver i møbler og indretning. Væggene er lavet på flere måder:

 • Baggrundsbaggrund. Vælg de mest enkle typer: papir, non-woven eller mere moderne vinyl. Det er naturligvis nødvendigt at tage hensyn til rummets egenskaber På køkkenet eller i badeværelset skal materialer, der er modstandsdygtige over for høj luftfugtighed og temperatur, ændres. Relief faktura er ikke velkommen. Jo enklere, jo mere ensartede stilen er. Det er tilladt at anvende glatte overflader;
 • Gipsplader. Paneler fra dette materiale er hurtigt monteret og nemt gemmer et lag af isolering eller defekter i væggens overflade;
 • Dekorative gips. Den mest praktiske version anvendes: en hvid, ikke-reflekterende belægning;
 • PVC paneler. Materialet er følsomt over for mekaniske skader, men det er let at rengøre, og det beskadigede område kan altid udskiftes. Pop kunst elsker plastik, så i det indre billede vil sidstnævnte passe organisk;
 • Paint. En noget forældet version, der ikke passer til vægge med mærkbare defekter. Det er kendetegnet ved lave omkostninger.

Væg med tapet til en mursten i interiøret i pop art

I pop art ser ikke dekorative fliser ud. En undtagelse kan kun foretages på køkkenforklædningen og på badeværelset.

Indbyggede loftslamper Suspended lænestole i interiøret Grøn sofa i stuen Ur på væggen Maling over en dekorativ pejs

Paul

Gulvbelægning af laminat eller parketbræt anvendes i sjældne tilfælde. Ofte foretrækkes en almindelig linoleum, som ikke kræver særlige udgifter, men passer ind i rummets stil. En dyrere mulighed er gulvet. Det er kendetegnet ved dets styrke, mangel på sømme og blank glans. Effekten af ​​"lakeret" belægning påføres ikke kun i overfladen, men også på overfladerne af møbler. Det er tilladt at benytte ekstra materielle muligheder: tegning lyse billeder eller enkelt tegn i et bestemt område. For eksempel, i et hjørne kan Tom være mistænkeligt at se, og Jerry vil gemme sig på væggen fra ham. Dette er blot et af mulighederne for design, som "tilpasses" for sig selv og deres præferencer.

Lys gulv i interiøret i pop art

loft

Loftet er primet og påført oven på gipslaget. Den enkleste og billigste løsning. I dyrere interiører anvendes gipsokartonnoe belægning, men "trin" af dette materiale er ikke velkomne. Som en undtagelse kan et loft på flere niveauer kun bruges til yderligere zoneinddeling i de kombinerede værelser. Suspension eller spændingsvarianter harmonerer også harmonisk ind i det stilistiske billede, men der bør ikke være mønstre og ornamenter på dem. Det er bedre at forlade loftdækslet hvidt, for dets hovedopgave er at skygge og afbalancere rummets "raznosherstnuyu" -indstilling.

Pink loft i interiøret i pop art

Farveløsninger

"Box" lokaler, som regel trimme i lyse farver. Dette er en hyldest til de første designeksperimenter, som blev udført i begyndelsen af ​​formationen af ​​stilen. Nu giver lokalerne mulighed for at bruge hvidt loft og vægge med sort eller rød gulvbelægning. Spillet af kontraster er en af ​​"søjlerne" i retningen. I indretning og dekoration anvendes følgende nuancer aktivt:

 • Skrigende rødt;
 • Mættet fuchsia;
 • Syre grøn;
 • Saftig gul;
 • Dybblå eller blå.

Interiør i pop kunst stil i lyse farver

Pop art refererer til oprørske tendenser. Hvis vejledningen havde en "psykologisk alder", så ville denne stil blive afbildet i form af en ung mand i puberteten alder på bølge af maximalisme. Af denne grund kan kombinationer af farver være det mest uventede. I nogen anden retning ville de blive betragtet som dårlig smag, og i popkunst anses sådanne kombinationer for at være et organisk udtryk for ikke-standard tænkning.

Sort loft i stuen Orange kommode i et gråt interiør Korridor med røde vægge Spejlet skab i soveværelset Gulvlampe ved bordet

møbler

I denne stil er der præference for ikke-standardformer og billige materialer. Fra tekstiler vælges syntetik, kunstlæder, polyester. Sofaer i form af læber, malet med rød læbestift eller bløde hjørner "hule" indeni - et accentuelt element i situationen. Hvis stolene kun er fremstillet af plastik med lyse billeder på overfladerne. Harmoniske er sofaen bænke, samlet af runde "stykker" polstret med kunstlæder. De er forbundet sammen af ​​tynde metalstænger, som sammenfletter skaber et komplekst mønster. Hvis du vælger en stol, så giv præference til designen "trone" med udskårne armlæn på snoet ben, men farverig polstring med geometriske mønstre. I stedet for et sofabord, få det oprindelige element: En simulering af forsiden af ​​bilen med en kofanger, på hvilken en glasplade er monteret. Skabe og kommoder med stribede udskrifter på overfladerne anvendes. Effektivt se runde puster, dækket af tekstiler af "kosmiske" farver: sølv, guld, bronze.

Lette møbler i interiøret i pop art

Glem ikke, at kun det nødvendige minimum bruges fra møblerne. I dette tilfælde ligner pop kunst minimalisme: kun praktisk og enkelhed. På grund af det store antal accenter kan rummet virke "rodet", så følg foranstaltningen.

Lampe i hjørnet af rummet Graffiti på væggen Stribet tæppe på værelset Sebrahud på hvidt gulv Original lampe over bordet

Detaljer og indretning

I indretningen af ​​interiøret brug enkle ting, der tager et nyt liv. Sådanne varer kan købes hos ærbødige designere eller gøres lige så godt med deres egne hænder. Fra de brugte dåser eller tomme flasker gør vaser. Beholderens overflade behøver ikke rengøres af etiketter, tværtimod vil deres tilstedeværelse svare til stilen. Selv uden kunstnerens eller designerens talent kan du oprette en unik plakat. Tag gamle aviser, skar overskrifter eller hele artikler fra dem og indsæt disse stykker på et ark karton i kaotisk rækkefølge. Så lærredet er dekoreret med en ramme og hængt på væggen. Dæk højspejlet i gangen med tegneserier og vind den med en krans pærebolde. Hvis du har gamle grammofonplader, kan du gøre det på flere måder:

 • Forvarm dem i ovnen. Sæt på hånd handsker for at undgå forbrændinger, og bøje bøjelig kant i den ene retning, hvilket skaber en bølget kant. Det færdige element kan bruges som blomsterpotte eller stå for en souvenir. Derudover er den malet med akryl eller tempera;
 • Gennem hullerne i membranerne passerer garnet, binde det med en knude over kanten af ​​hver plade, så de bliver oprejst. Lav flere sådanne "kranser", der vil dekorere en del af væggen.

Indretning i interiøret i pop art

For at sy bløde puder til sofaer og senge, skal du kun bruge en skumplade og syntetiske stoffer med lyse farver. Ud over traditionelle firkantede former sys rundt, trekantede og krøllede (hjerter eller nadkusannye æbler) dekorative elementer. Møbelpolstring på hårde stole kan erstattes af sammenbundne spoler af farvede tråde. I samme tone dekorerer sofaens armlæn og sofabord. På en hvilken som helst overflade påføres et stort antal klistermærker-skydere.

Billeder over kommode

I pop-art trivielle, kan hverdagslige ting blive et stilfuldt designelement. Vær ikke bange for at eksperimentere. Vægmalerier vil "overleve" nogen inkarnationer. Dette kan være dine yndlingsfigurer fra tegnefilm, tilbyder billeder af lejligheden ejere eller dialog fra tegneserien til den typiske runde inden, hvad de skildrer i grafiske romaner.

Modtager i det indre af soveværelset

belysning

Belysning er oprettet på tre niveauer i henhold til et standardmønster:

 • loft;
 • yderligere;
 • Retningsmæssig (lokal).

Belysning i interiøret i pop art

Glem de typiske lysekroner. Loftet er indrettet med originale lofter:

 • Lysekroner med en lys mat finish, efterligner antikke lysestager med lyspærer;
 • Runde lofter, samlet i en enkelt drue klynge;
 • Efterligning af balloner fyldt med helium, der steg op til loftet. Udover dem vedhæfter de "strenge" nedenunder;
 • Flad runde lysekroner, som om de er samlet fra flere "lag" af cirkler af forskellig størrelse, hvoraf den ene udstråler lys;
 • Komplekse sammensætninger af lofter, der er forbundet sammen af ​​stænger i form af molekyler.

Hylder mod væggen

Disse er blot nogle få hundrede mulige. For at købe en originalplade er det bedre at henvende sig til designer samlinger. Yderligere belysning er repræsenteret af væg sconces og bordlamper, ikke ringere i originalitet til loft lysekroner. Punktkilder af lys erstattes af guirlander af hvide lys, ledninger er ikke nødvendigt at skjule, da de vil tilføje en særlig farve til interiøret.

Undersøg på balkonen

Udsmykning af lokaler i pop art

I pop kunst stil skal værelserne se ikke-standard, primitiv og prangende-lys. Temaet for "udfordringen" til samfundet bragte stil med det fra kunst. Frihedsfilosofien skal spilles forskelligt i hvert rum. Udformningen af ​​lokaler er som regel ikke gentaget, men har kun lignende funktioner. For at trække inspiration, skal du åbne siderne i dine yndlings grafiske romaner eller fotografier af mode gallerier med lærred i pop art.

Værelse i pop kunst stil

køkken

For køkkenet vælger et lyst sæt med effekten af ​​lakeret belægning. En af væggene kan udstedes med foto tapeter med et grafisk mønster eller billede af en stilfuld accent (røde læber, øjne blå skygger på øjenlågene, dåser af koks, barer eller pakker kendte slik) på hvid baggrund med de samme lyse cirkler. Omkring den glatte bar tæller eller spisebord sætte plast stole af usædvanlige former. Der lægges særlig vægt på forkladen, og tegner også et billede eller et billede fra tegneserier. Loftet monteret flade lygter, som er kombineret med nuancer geometriske former hængende på lange, tynde "ben". Grupper af de nyeste instrumenter placeres direkte over accentzonen - spisebordet.

Køkken i pop artLamper over køkkenbordet Betonvæg i køkkenet Rødt køleskab i hvidt interiør Fliseforklæde under mursten Påskrifter på facaderne af køkkenmøbler

Stue

I stuen er der nødvendigvis en bred, behagelig sofa. I farvepaletten er der to muligheder:

 • Upholstery sofa er udvalgt lyse farver, som "lindrer" de enkeltfarvede pude af pastelltoner;
 • Møbeltekstiler er beige, hvide, elfenben. Puder vælger lyse med originale udskrifter eller en kombination af geometriske linjer og billeder.

Stue i stil med pop kunst

En særlig farve vil blive givet til stuen ved hjemmebiblioteket. Bøger er anbragt i hylder med åbne hylder nær den accenterede væg. "Bibliotek" -fyldning veksler med dekorative elementer af ikke-standardiserede former og farver. Gulvet er dækket af et lyst, blødt tæppe eller stribet sti. Der er også et sted til læsning: et separat hjørne med et par stole eller en hjørne sofa nær et glas sofabord. En simpel piedestal med en stativ under tv-apparatet overfor sofaen. For et lille skab af standard design, forlad et sted i et uhyggeligt hjørne. Dette objekt bør ikke være besværligt og tage et stort område op.

Lys mat i sofaen

Soveværelset

I soveværelset er aktiv pop kunst lidt tilbageholdt. Plakater og plakater er placeret på væggen, hviler på sengens hoved. Sengen selv er dækket af et lyst tæppe med udskrifter. De kan finde deres fortsættelse i tekstilgardinerne eller gulvtæppet. Væggene er traditionelt indrettet i hvidt. Der er en overflod indretning overflødig, så tilstrækkelig par hylder hængslet, hvor anbringelse adskillige små volumener af figurer eller grafiske romaner. For lidt at afbalancere dominans "kunstighed" er tilladt at bruge et par blomster i potter, som sættes på gulvet ved vinduet.

Soveværelse i stil med pop kunst

En interessant tilføjelse til interiøret vil være brugen af ​​alternerende runde spejle i stedet for en over sengebordet. Sengetøj behøver ikke at vælge en standard, rektangulær form. I popkunst ser runde modeller med glatte linjer ud. Deres disposition kan gentage søjlen (højde over gulvet), hvor sengen er indstillet.

Gul gardiner på vinduet

badeværelse

På badeværelset er det acceptabelt at dekorere i alle lyse farver alle vægge. Interiøret bliver udglattet på bekostning af hvidt VVS. Gardiner bruges også med udskrifter. Badeværelset er det eneste rum hvor keramiske fliser ser passende ud. Vælg det med lyse "pletter", der er kaotisk spredt på væggene. En ikke-standard løsning er placeringen af ​​billeder i dette rum. For at redde tøjene placeres de i simple metalrammer under glasset. Original ser ud som en indretning nær spejlet over håndvasken. Holdere til håndklæder og håndtag anvendes "under metal" med kromoverflader. Skaller vælger for det meste overhead. Skålens former kan være meget forskellige, men det mest primitive udseende "bassiner" i stedet for de sædvanlige håndvaske. Det er bedre at vælge et bad med en dyb en med høje sider, som blev brugt i midten af ​​forrige århundrede. Hvis rummet nok plads og kan installeres skab til opbevaring af husholdningsartikler bagateller og håndklæder, hans tomme glas eller mellem dørkarme dekoreret med skodder - enkel og praktisk løsning.

Badeværelse i pop kunststil

konklusion

Popkunst i interiøret er en usædvanlig stil i alle henseender. Han har ingen klare grænser, du sætter dem selv. Beskrivelsen af ​​retningen er meget lakonisk: primitivisme og billeder af massekultur. Pop art blev født i kølvandet på en protest, så denne praksis anvendes i vid udstrækning: at gå imod de generelt accepterede standarder. På trods af den meget solide "alder" stil er stadig populær og giver ikke sin position til nye trends i design mode. Han forbedrer kun og ændrer sig lidt for at holde op med tiden, der forbliver tro mod hans overbevisninger.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 − 51 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map