Køkken med ø: designfunktioner, valg af indretning og farver, planlægningstyper (80 billeder)

Øen, som ligger i hjertet af køkkenet, kaldes et multifunktionelt bord med en arbejdsflade og indbyggede apparater. Ofte installeres det i køkkener med et stort område og hjælper med praktisk brug af arbejdsområdet. Dette element af interiøret passer perfekt ind i køkkenets design af enhver stil.

Ostrovostrov2ostrov3ostrov79ostrov80

Køkken design med en ø og dens vigtigste funktioner

Med hjælp fra øen kan du ideelt organisere køkkenpladsen, gøre den mere funktionel og komfortabel. Brug dette design kan være både som arbejdsflade og som barstativ. Køkken øen er fantastisk til madlavning.

ostrov4ostrov5ostrov6ostrov81ostrov82

Det danner en bekvem arbejde trekant - værtinden ikke behøver at køre rundt i lokalet, det kan få produkterne fra køleskabet, vaske dem, sat på en ø og snit, og derefter straks sende i en gryde og sætte det på kogepladen. Samtidig forbliver hun altid på ét sted, og bevæger sig ikke rundt i køkkenet.

ostrov7ostrov8ostrov9ostrov83ostrov84

På køkkenøen kan du arrangere en række husholdningsapparater efter eget valg - en vask, opvaskemaskine, kogeplader, ovn og så videre. På denne måde kan du organisere den mest bekvemme plads til dig selv. Køkkenøen kan også tjene som spisebord og sparer plads i rummet. Du skal blot arrangere omkring ham specielle barstole og give plads til behagelig placering af benene.

ostrov11ostrov10ostrov12

Tip! Øen i køkkenet skal placeres på en sådan måde, at dens arbejdsområde ligger i køkkenområdet, og spisepladsen tjener som en slags afgrænsning mellem spiseplads og madlavning.

ostrov13ostrov14

Hvilken stil at vælge

Klassisk interiør - en win-win mulighed for arrangementet af køkkenet med øen. Klassikere forbliver altid relevante og går aldrig ud af mode. Øen, lavet af træ, passer perfekt til et sådant interiør. Det er vigtigt, at rummet er rummeligt nok.

ostrov15ostrov16ostrov17

Designere rådes til at overholde nogle grundlæggende principper, når de opretter et sådant interiør:

  • Prøv ikke med farvepaletten - lofterne skal være hvide, hvis de ønskes, kan de dekoreres med en dekorativ roset i midten eller stucco lister.
  • For at dekorere væggene bør du vælge materialer af lys beige nuancer. Det er ønskeligt, at væggene er monofoniske.
  • Det er ikke nødvendigt at installere et parket eller trægulv i et klassisk køkken, da det vil være upraktisk og dyrt. Du kan bruge fliser eller porcelæn fliser af høj kvalitet. På samme tid skal gulvets farveskema svare til rummets generelle stilistik.
  • For at skabe et rigtigt klassisk interiør i køkkenet skal der installeres møbler af massivt træ mørke nuancer. Det bør ikke være prætentiøst, enkle former er velkomne. Præcis i samme stil, skal øen selv være opfyldt. Høje omkostninger ved indvendige genstande kompenseres af deres fremragende kvalitet og lang levetid.
  • Døre og vinduer kan have en buet eller rektangulær form. Det anbefales at gøre dem af naturligt træ.
  • I midten af ​​loftet, lige over øen, der samtidig tjener som spisebord, skal du placere en luksuriøs lysekrone med lamper, stiliseret med lys og smedede emner.
  • Dekorer væggene kan være flere reproduktioner af stilleben af ​​berømte kunstnere.

ostrov18ostrov19ostrov20

Interiøret i stil med Provence - Dette køkken er meget specielt, det er ekstremt enkelt og hyggeligt. Karakteristiske træk ved denne stil: vægge med ru finish, gamle møbler i lyse farver, blomstermønstre, lyse tekstiler.

ostrov25ostrov23

Øen, der ligger midt i stuen, kan blive en rigtig højdepunkt i køkkenet i Provence. Den bør være lavet af træ (eller kunstige materialer, der efterligner det), og malede i hvidt eller i en af ​​pastellfarverne.

ostrov22ostrov24

Fra brugen af ​​mørke farver bør opgives. Det er nødvendigt at sørge for, at vægbeklædningen så lidt skødesløst ud. Ideelt - brug kun gips, hvide vægge. På nøjagtig samme måde kan du trimme loftet. For at arrangere gulvet anbefales at bruge ru træplader eller fliser.

ostrov21

Møbler i Provence stil kan udelukkende laves af naturligt træ (dets stil skal helt falde sammen med øens stil). En stor rolle i skabelsen af ​​interiøret spille mange dekorative detaljer: lerpotter, keramiske figurer, kurve lavet af kviste, små poser med krydderier og meget mere.

Ikke mindre vigtigt er tekstiler på konerne - det skal være lys og lys. På øen kan du installere en kogeplade og en ovn. Et fremragende udsmykning af dette design vil være smedet elementer.

ostrov26ostrov27

Interiør i højteknologisk stil - det skal indeholde klare strenge linjer, geometriske former, komplekse designs. Brugen af ​​kontrastfarver er velkomne. I værelset skal være til stede det nødvendige minimum af møbler, bør køkkenet ikke se rodet ud.

ostrov28ostrov29

Interiøret i højteknologi domineres af kunstige og højteknologiske materialer: plastik, metal, glas, beton. De kan kombineres, hvilket skaber et køligt og stramt køkkendesign. Øen i køkkenet i stil med high-tech bør være den mest teknologiske og funktionelle.

ostrov30ostrov31

Brugen af ​​chrome metalliske overflader af sorte, grå og sølvfarvede toner er velkomne. Indbyggede husholdningsapparater skal være de mest moderne.

ostrov32

Interiør i stil med minimalisme - det er kendetegnet ved et minimum af møbler. Alle varer i køkkenet skal være strenge og koncise, og vigtigst af alt skal de være små. Øen i dette tilfælde er fantastisk til at organisere arbejdsområdet. I dette interiør kan der samtidig ikke være mere end tre forskellige nuancer - blødt, dæmpet, grundlæggende.

ostrov33

Små indeslutninger af lyse toner er tilladt. Det er også vigtigt at organisere korrekt belysning - både naturlig og kunstig. Lys skal være meget, især over øen, skyggefulde områder i et sådant rum er der ingen plads. Ved efterbehandling skal naturlige og syntetiske materialer anvendes.

ostrov35

Det er bedre at lave et loftlys. Det er nødvendigt, at køkkenet er domineret af matte overflader. Det er også nødvendigt at vælge en multifunktionel og stram møbler, som vil være i harmoni med øen med indbyggede apparater. Lidt for at revitalisere køkkenet vil hjælpe usædvanlige dekorationer: en lysekrone af den oprindelige form, en usædvanlig vase i hjørnet, et unikt stativ til frugt.

ostrov34

Loft stil interiør - Det er perfekt kombineret med et sådant objekt af interiør som en ø. Når man vælger møbler til et sådant køkken, anbefales det at give præference for de strålende og uigennemsigtige facader af lakoniske former. Sådanne materialer er også værd at bruge, når man arrangerer køkkenøen.

ostrov36ostrov42

Hvad angår farveskemaet i rummet, er brugen af ​​lysegrå og hvide toner samt metalliske farver velkommen. Fremragende pasform til interiøret i loft stil rige træfacader. Harmonisk vil se lette metal møbler, lavet i form af hylder og blyant tilfælde.

ostrov37ostrov40

Køkkenet i loftet stil er egnet til et nyt, mousserende krom sæt, såvel som gamle træmøbler. Øen kan enten være ultramoderne eller bevidst rå, dekoreret med almindelige tegl eller træbrædder. Den bedste gamma farvepalet til ham er mørk, dæmpet.

ostrov41ostrov38

Farveskemaet i køkkenet i loft stil er bestemt af kolde nuancer - hvid, grå, mursten, terracotta, beige. Loftet skal være hvidt, eller efterlade konkrete gråplader uden afslutning. Til indretningen af ​​loftet kan du bruge hårde træbjælker.

Når dekorere væggene er at vise fantasi. Muren af ​​murværk i dette interiør vil se meget stilfuldt ud. Tekstiler til dekoration af vinduer kan ikke bruges, men lange mørke og tunge gardiner kan dekorere et stort panorama køkkenvindue i loft stil.

ostrov39

Farvevalg

Hvid Kitchen Island - Han ser godt ud i et klassisk interiør, og vil harmonisk se på køkken udstyret i stil med Provence, Land, Shabby-chic, Middelhavet. For arrangementet af en sådan konstruktion er ønskeligt at anvende materialer såsom træ, fliser, mursten, keramiske fliser.

ostrov43ostrov44ostrov45ostrov46ostrov47

Black Kitchen Island - Dette design bliver en udsmykning af køkkenet, lavet i stil med high-tech, minimalisme, artdeko, loft. Som færdigmaterialer er det nødvendigt at bruge krom- og matte metaloverflader, porcelænfliser, hærdet glas.

ostrov48

Brown Kitchen Island - vil være en ideel del af interiøret, lavet i den klassiske, rustikke stil og også i landets stil. Det bedste materiale til montering af en sådan struktur er et naturligt træ. Om nødvendigt kan den udskiftes med MDF eller spånplader.

ostrov50ostrov51ostrov52ostrov53ostrov54

Kombinationen af ​​en køkkenø med forskellige typer planlægning

Hjørne layout - Denne type layout er fantastisk til placeringen af ​​køkkenøen. Selvom køkkenet er mellemstore i størrelse, vil der være nok ledig plads i den. For at spare plads anbefales det at bruge øen samtidig og som en arbejdsflade med indbyggede apparater og som spiseplads og udstyre den fra den modsatte side af øen.

ostrov55ostrov56ostrov57ostrov58ostrov59

Direkte planlægning - Hvis du arrangerer alle køkkenmoduler langs to modstående vægge, så i midten er det helt muligt at installere en ø med indbyggede apparater. Det vigtigste er, at køkkenet er rummeligt nok. Denne mulighed er egnet til arrangement af køkken-spisestue. I dette tilfælde kan en skal anbringes på øen, og køleskabet og kogepladen skal installeres i hovedenheden.

ostrov60ostrov61ostrov62ostrov63

U-formet layout - For at realisere denne ide på øen, skal køkkenet selv være meget rummeligt, og selve ømodulet er kompakt. Som regel anvendes sådanne indretningsoptioner i store landejendomme.

ostrov64ostrov65ostrov66ostrov67ostrov68

Lille køkken - sådan en forudsætning er den mest uegnede til at placere et ømodul i den. Men hvis du virkelig ønsker at gøre dette, skal du vælge det mest kompakte design af en rektangulær form. En vigtig betingelse - det skal bruges som spisebord.

ostrov69ostrov70

Stort køkken - at finde et sted for en ø på et sådant sted vil ikke være svært. Dette design kan have nogen form: kvadratisk, rund, rektangulær, oval. Det skal placeres enten i midten af ​​rummet eller tæt på arbejdsområdet. Øen, installeret i et stort køkken, vil bidrage til at øge funktionaliteten og gøre kogeprocessen meget mere praktisk.

ostrov72ostrov73ostrov74ostrov75ostrov76

Køkken-stue - Øen passer perfekt ind i et lignende interiør. Det kan tjene som en slags afgrænsning mellem stuen og køkkenområdet selv. Dens design skal være stort nok. På en sådan ø kan du arrangere en ovn, en vask, en opvaskemaskine. Øen selv kan bruges som bar og et spisebord.

ostrov77ostrov78

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map