Kjøkken med øy: designfunksjoner, valg av interiør og farger, typer planlegging (80 bilder)

Øya, som ligger i hjertet av kjøkkenet, kalles et multifunksjonelt bord med arbeidsflate og innebygde apparater. Ofte er det installert i kjøkken med stort område og bidrar til praktisk bruk av arbeidsområdet. Dette elementet av interiøret passer perfekt inn i kjøkkenets utforming av enhver stil.

Ostrovostrov2ostrov3ostrov79ostrov80

Kjøkkendesign med en øy og hovedtrekkene

Med hjelp av øya kan du ideelt organisere kjøkkenplassen, gjør den mer funksjonell og komfortabel. Bruk dette designet kan være både som en arbeidsflate, og som en bar rack. Kjøkkenøya er flott for matlaging.

ostrov4ostrov5ostrov6ostrov81ostrov82

Den danner et praktisk arbeid trekant - vertinne trenger ikke å løpe rundt i rommet, kan det få produktene fra kjøleskapet, vaske dem, sette på en øy og kutt, og deretter umiddelbart sende i en gryte og legg den på komfyren. Samtidig forblir hun alltid på ett sted, og beveger seg ikke rundt i kjøkkenet.

ostrov7ostrov8ostrov9ostrov83ostrov84

På kjøkkenøya kan du ordne en rekke husholdningsapparater, etter eget skjønn - vask, oppvaskmaskin, komfyr, stekeovn og så videre. På denne måten kan du organisere det mest praktiske for deg selv plass. Kjøkkenøya kan også tjene som spisebord, og sparer plass på rommet. Du trenger bare å ordne rundt han spesielle barstoler og gi et sted for komfortabel plassering av bena.

ostrov11ostrov10ostrov12

Tips! Øya i kjøkkenet skal være plassert på en slik måte at arbeidsområdet ligger i kjøkkenområdet, og spisestuen fungerer som en slags avgrensning mellom spisestue og kokeområde.

ostrov13ostrov14

Hvilken stil å velge

Klassisk interiør - et vinn-vinn-alternativ for arrangementet av kjøkkenet med øya. Klassikere forblir alltid relevante og går aldri ut av mote. Øya, laget av tre, passer perfekt til et slikt interiør. Det er viktig at rommet er romslig nok.

ostrov15ostrov16ostrov17

Designere anbefales å følge noen grunnleggende prinsipper når man lager et slikt interiør:

  • Ikke eksperimentere med fargepaletten - takene skal være hvite, hvis ønskelig, kan de dekoreres med en dekorativ rosett i midten eller stucco lister.
  • For å dekorere veggene, bør du velge materialer av lyse beige nyanser. Det er ønskelig at veggene er monofoniske.
  • Det er ikke nødvendig å installere et parkett eller tregulv i et klassisk kjøkken, da det blir upraktisk og dyrt. Du kan bruke fliser eller porselen fliser av høy kvalitet. Samtidig må fargeskjemaet i gulvet tilsvare rommets generelle stilistikk.
  • For å skape en ekte klassisk interiør i kjøkkenet, bør det installeres møbler av massivt tre mørke nyanser. Det bør ikke være pretensiøst, enkle former er velkommen. Nøyaktig i samme stil, må øya selv være oppfylt. Høy pris på interiørvarer kompenseres av utmerket kvalitet og lang levetid.
  • Dører og vinduer kan ha en buet eller rektangulær form. Det anbefales å lage dem fra naturlig tre.
  • I midten av taket, like over øya, som samtidig serverer som spisebord, må du plassere en luksuriøs lysekrone med lamper, stilisert med lys og smidde gjenstander.
  • Dekorer veggene kan være flere reproduksjoner av stilleben av berømte kunstnere.

ostrov18ostrov19ostrov20

Interiøret i stil med Provence - Dette kjøkkenet er veldig spesielt, det er ekstremt enkelt og koselig. Karakteristiske trekk ved denne stilen: vegger med grov finish, gamle møbler i lyse farger, blomstermønstre, lyse tekstiler.

ostrov25ostrov23

Øya, satt i midten av rommet, kan bli et reelt høydepunkt i kjøkkenet i stil med Provence. Det bør være laget av tre (eller kunstige materialer som etterligner det), og malt i hvitt, eller i en av pastell nyanser.

ostrov22ostrov24

Fra bruk av mørke farger bør forlates. Det er nødvendig å gjøre slik at dekket av vegger ser litt uforsiktig ut. Ideell - bare påfør gips, og hvitklut veggene. På nøyaktig samme måte kan du trimme taket. For å arrangere gulvet anbefales å bruke røffe treplater eller fliser.

ostrov21

Møbler i Provence stil kan helt og holdent produseres av naturlig tre (stilen hans må helt sammenfalle med øya stil). En stor rolle i å skape dette interiøret er spilt av en rekke dekorative småbiter: leirepotter, keramiske figurer, vinkurv, poser med krydder og mye mer.

Ikke mindre viktig er tekstiler på konene - det skal være lett og lett. På øya kan du installere en kokeplate og en ovn. Et utmerket utsmykning av dette designet vil bli smidde gjenstander.

ostrov26ostrov27

Interiør i høyteknologisk stil - det bør inkludere klare strenge linjer, geometriske former, komplekse design. Bruken av kontrasterende farger er velkommen. I rommet må være til stede nødvendig minimum møbler, bør kjøkkenet ikke se rotete.

ostrov28ostrov29

Interiøret i høyteknologi domineres av kunstige og høyteknologiske materialer: plast, metall, glass, betong. De kan kombineres og skaper en kul og streng kjøkkendesign. Øya på kjøkkenet i stil med high-tech bør være den mest teknologiske og funksjonelle.

ostrov30ostrov31

Bruken av krom metalliske overflater av sorte, grå og sølvfarger er velkommen. Innebygd husholdningsapparater bør være den mest moderne.

ostrov32

Interiør i stil med minimalisme - Det er preget av et minimum av møbler. Alle varer som er tilstede på kjøkkenet, bør være strenge og konsise, og viktigst bør de være små. Øya i dette tilfellet er flott for å organisere arbeidsplassen. I dette interiøret kan det være samtidig ikke mer enn tre forskjellige nyanser - myk, myk, grunnleggende.

ostrov33

Små inneslutninger av lyse toner er tillatt. Det er også viktig å organisere riktig belysning - både naturlig og kunstig. Lys bør være mye, spesielt over øya, skyggefulle områder i et slikt rom er det ikke noe sted. Ved ferdigbehandling bør naturlige og syntetiske materialer brukes.

ostrov35

Det er bedre å lage taklampe. Det er nødvendig at kjøkkenet domineres av matt overflater. Det er også nødvendig å velge multifunksjonelle og strenge møbler, som vil være i harmoni med øya med innebygde apparater. Litt å revitalisere kjøkkenet vil hjelpe uvanlige innredninger: en lysekrone av den opprinnelige formen, en uvanlig vase i hjørnet, et unikt stativ for frukt.

ostrov34

Loft stil interiør - det er perfekt kombinert med et slikt objekt av interiør, som en øy. Velger møbler for et slikt kjøkken, det anbefales å gi preferanse til de strålende og ugjennomsiktige fasader av lakoniske former. Slike materialer er også verdt å bruke når man arrangerer kjøkkenøya.

ostrov36ostrov42

Med hensyn til fargeskjemaet i rommet, er bruk av lysegrå og hvite toner samt metallfarger velkommen. Utmerket passform til interiøret i loftstilte tøffe fasader. Harmonisk vil se lette metallmøbler, laget i form av hyller og blyantfall.

ostrov37ostrov40

Kjøkkenet i loftet stil er egnet for et nytt, glitrende kromsett, samt gamle tremøbler. Øya kan enten være ultramodern eller bevisst grov, dekorert med vanlige tegl eller trebrett. Den beste gamma fargepaletten for ham er mørk, dempet.

ostrov41ostrov38

Fargeskjemaet i kjøkkenet i loft stil er bestemt av kulde nyanser - hvitt, grått, murstein, terrakotta, beige. Taket skal være hvit, eller la konkrete gråplater uten etterbehandling. For innredningen av taket, kan du bruke tøffe trebjelker.

Når dekorere veggene er å vise fantasi. Muren av murverk i dette interiøret vil se veldig stilig ut. Tekstiler til å dekorere vinduer kan ikke brukes, men lange mørke og tunge gardiner kan dekorere et stort panoramautsikt i kjøkkenet.

ostrov39

Fargevalg

Hvit kjøkkenøya - det passer perfekt inn i det klassiske interiøret, og vil også se harmonisk ut i kjøkkenet, innredet i stil med Provence, land, Cheby-Chic, Middelhavet. For å arrangere en slik struktur, er det ønskelig å bruke materialer som tre, mot murstein, keramiske fliser.

ostrov43ostrov44ostrov45ostrov46ostrov47

Black Kitchen Island - Dette designet vil bli en dekorasjon av kjøkkenet, laget i stil med høyteknologisk, minimalisme, artdeko, loft. Som etterbehandling er det nødvendig å bruke krom- og matte metalloverflater, porselenfliser, herdet glass.

ostrov48

Brown Kitchen Island - vil være en ideell del av interiøret, laget i den klassiske, rustikke stilen, og også i landsstilen. Det beste materialet for å montere en slik struktur er et naturlig tre. Om nødvendig kan den erstattes med MDF eller sponplater.

ostrov50ostrov51ostrov52ostrov53ostrov54

Kombinasjonen av en kjøkkenøy med ulike typer planlegging

Hjørneoppsett - Denne typen layout er flott for plasseringen av kjøkkenøya. Selv om kjøkkenet er middels i størrelse, vil det være nok ledig plass i den. For å spare plass anbefales det å bruke øya samtidig og som arbeidsflate med innebygde apparater, og som spisestue, utstyre den fra motsatt side av øya.

ostrov55ostrov56ostrov57ostrov58ostrov59

Direkte planlegging - Hvis du ordner alle kjøkkenmoduler langs to motstående vegger, så i midten er det ganske mulig å installere en øy med innebygde apparater. Det viktigste er at kjøkkenet er romslig nok. Dette alternativet er egnet for arrangement av kjøkken-spisestue. I dette tilfellet kan et skall plasseres på øya, og kjøleskapet og kokeplaten skal installeres i hovedenheten.

ostrov60ostrov61ostrov62ostrov63

U-formet layout - For å realisere denne ideen på øya, må kjøkkenet selv være veldig romslig, og øyemodulen selv er kompakt. Som regel brukes slike innredningsalternativer i store landhus.

ostrov64ostrov65ostrov66ostrov67ostrov68

Lite kjøkken - Et slikt premiss er det mest uegnet for å plassere en øymodul i den. Men hvis du virkelig vil gjøre dette, må du velge den mest kompakte utformingen av en rektangulær form. En viktig betingelse - den må brukes som spisebord.

ostrov69ostrov70

Stort kjøkken - å finne et sted for en øy på et slikt sted vil ikke være vanskelig. Denne utformingen kan ha hvilken som helst form: kvadratisk, rund, rektangulær, oval. Den skal ligge enten i midten av rommet eller i nærheten av arbeidsområdet. Øya, installert i et stort kjøkken, vil bidra til å øke funksjonaliteten og gjøre kokeprosessen mye mer praktisk.

ostrov72ostrov73ostrov74ostrov75ostrov76

Kjøkken-stue - Øya passer perfekt inn i et lignende interiør. Det kan tjene som en bestemt avgrensning av stueområdet og kjøkkenområdet selv. Dens design skal være stor nok. På en slik øy kan du ordne en ovn, vask, oppvaskmaskin. Øya i seg selv kan brukes som bar og et spisebord.

ostrov77ostrov78

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map