Moderne hallway design + 100 billeder

Udseendet af gangen er betalt nøje. Denne zone er ikke bestået af nogen, det bedømmes efter smag, renlighed, velbefindende af ejerne. Uanset hvordan stuen med køkkenet kiggede, sætter dette rum stemningen inden de går ud og møder efter en travl dag. Forkert tilnærmelse til designet af bufferens del af huset kan ødelægge hele billedet af interiøret og neutralisere bestræbelserne på at skabe et positivt indtryk.

De vigtigste tendenser i design af en moderne hall

Skaberne af interiøret i den nuværende hallway, de vigtigste fordele ved værelset er bekvemmelighed og komfort. I forfølgelsen af ​​skønhed bør man ikke glemme udnævnelsen af ​​et værelse. Hallen oplever maksimalt en belastning, gennem den, som regel passerer måder til andre stuer. Dette er primært bragt af regn, sne, især i det private hus. De indkommende gør mudder direkte fra gaden, og ikke efterlader det på adskillige mellemstore marcher. Her er der rummelige steder til opbevaring af sæsonbestemt tøj og sko, gå på stilethæl. Gennem dette rum bære tunge tasker, klapvogne, sportsudstyr. Derfor er designet skabt under hensyntagen til sådanne principper:

 • I overfladen anvendes fugtbestandige materialer, især til gulvbelægninger;
 • Møbler, gulvets finish er valgt fra dem, der ikke reagerer på mekaniske påvirkninger;
 • rengøringsprocessen er ikke byrdefuld, det tager ikke meget tid;
 • fashionabelt interiør - miljøvenlig, det bruger naturlige materialer eller efterligninger;
 • Entréhallen er indrettet ved at kombinere designet med resten af ​​lokalerne.

Interiør af den moderne gang

Hovedtrenden i interiøret, også gangen, er afvisningen af ​​overordnede dimensioner, flertallede lofter. I stedet for pretentiøse elementer - lakoniske løsninger, lyse farver. Til udvidelse af plads - glatte overflader, en overflod af spejle.

Hænger på væggen  Blå vægge i det indre  Blå banket ved døren  Stort spejl på gulvet  Hylder over sofaen

Faktiske farveløsninger

Det moderne design af gangen dikterer brugen af ​​lyse farver. I forhold til indsnævret plads er hvid faktisk, som er fortyndet med et lyspunkt i indgangsdøren eller et møbel. Fra følelsen af ​​sterilitet og kulhed i denne farve vil elementer fra naturligt træ, kontrasterende kombinationer med paneler under valnød eller wenge aflaste. Hvide møbler ser godt ud i baggrunden af ​​beige, der stadig er relevante i årets grå vanilje. Lyse farver bør ikke være bange, specialplejeprodukter kan let fjerne snavs uden at skade belægningen.

Fans af ikke-traditionelle kontrastløsninger bruger kombinationer af hvid og sort, skaber accenter fra violet, blå, tilsæt solen med rød og orange.

Moderne interiør af gangen i rolige farver Interiør i klassisk stil  Partitionen fra reek  Den grå dør i den sorte og hvide gang  Kombinationen af ​​en gul dør og grå vægge  Hylder på væggen i hjørnet af gangen

Valg af materialer

På trods af det store udvalg af belægninger er det svært at vælge det materiale, der opfylder alle krav. En vellykket løsning er kombinationen af ​​flere varianter med forskellige teksturer, der hjælper med at undgå skader, udfører hinanden som dekorelementer. Den øverste del af væggen er dekoreret med et mere æstetisk materiale, og bunden og gulvet er foret med noget praktisk.

Antik ur over kommode Lilac tapet i hvid interiør  Mønstre på væggen  Spejl og kommode i gangen Hvide hylder på en mørk mur  Plakat på væggen

vægge

Da væggene i gangen er meget udsatte for forurening, bør delikate materialer i målingen undgås. Farvning er en af ​​de mest økonomiske måder.

1

Moderne hal med malede vægge

Dekorativt gips - et moderne materiale, som hjælper med at skabe en relieftekst, dekorere overfladen med originale prints.

Dekorative gips i det indre

Tapet skal bruges øverst, kombineret med slidstærk PVC-paneler, træ, keramiske fliser.

Baggrunde på væggene

Plast eller træpaneler - æstetisk og slidstærkt materiale. De skjuler mangler og uregelmæssigheder, elektriske ledninger. De er ikke bange for hyppige vask og klør af kæledyr. For hallerne vælger en dekoration med et ornament, virkningen af ​​murværk, træ. Du behøver bare ikke overdrive det i et begrænset rum. Mørke vægge med en efterligning af en murvæg, barer er uhensigtsmæssige. To typer af finish er forbundet med hjælp af lister.

Paneler i gangen

Moderigtigt materiale til modstående keramiske fliser. Det er kendetegnet ved høj styrke og fugt modstand, blank overfladen vil tilføre lys. Men kombinere det med andre materialer skal være forsigtige.

Flise i indretningen

Paul

Afhængigt af smag og tilstand af budgettet har gulvet i gangen mange muligheder for dækning. Det vigtigste er, at materialet skal modstå de belastninger, der er karakteristiske for et bestemt rum.

Gulvet i den moderne stue

Et egnet materiale vil være:

 • keramiske fliser eller kunstig sten;
 • porcelæn fliser;
 • savet af en natursten;
 • flisebelagt, kunstigt linoleum eller marmoleum (naturligt).

Flise på gulvet i det indre af den moderne gang

Alle slags sten, fliser er ekstremt holdbare, praktiske, men dyre. For dem der kan lide at gå hjemme barfodet, synes de ubehageligt. Glatte belægninger er også glatte, hvilket er usikkert. Derfor betragtes en kombination af sten eller fliser med laminat, linoleum, parket som et kompromis. Zonen ved døren, hvor den akkumulerede udendørs fugt, snavs, spredt med keramisk granit, fliser. Derudover lægges et laminat eller linoleum af høj klasse, som kan modstå hælens indtrængen, benene på tunge møbler.

Kombination af gulvbelægninger

Laminat 31 klassen er holdbar, nem at installere. De har flere moduler på lager, de foretager lokale reparationer, der vender tilbage til den oprindelige tiltrækningskraft på de beskadigede steder.

Laminatgulve

Moderne typer linoleum giver polstring, har en anden form for overflade, vælger i det mindste en relief, i det mindste mat eller blank. I naturen i sammensætningen er der en sikker kork, jute, harpiks, formen er modstandsdygtig overfor husholdningskemikalier, fugt. Af farvemodulerne samles en række tegninger. Monter kun på den tidligere planlagte overflade.

Linoleum i gangen

Parket bord, parket ser smukke, holdbare, men prisen per kvadrat. m er ret høj. For at opretholde en præsentabel type dækning skal du konstant omhyggelig pleje.

Parket i interiøret

Vifter af gulvtæppet anbefales kun at bruge varianter af syntetiske fibre og ikke ved tærsklen. Farve vælger ikke-mærket med ornament, striber eller lille mønster.

Tæppe på gulvet

loft

Over loftets overflade bliver nødt til at reflektere, tk. det vil skabe en fuldstændighed, skjule fejlene:

 1. For et loft er det nødvendigt at vælge lyse farver. Ved at kombinere dem med en lys væg og en kontrastfarve gulvbelægning øges rummets højde visuelt.
 2. Hvis rummet er uforholdsmæssigt til dets højde, opnås den modsatte effekt ved at dekorere loftet med mørke maling.
 3. En kompetent finish har fundamentalt indflydelse på designet. Et billede på tapet eller fliser arrangement udvider enten rummet eller gør det mindre.

Loft i den moderne gang

Den billigste løsning, men ikke den bedste kaldes hvidvaskning. Maling giver rigelige muligheder for at vælge nuancer. Af billige og hurtige måder at efterbehandle, er PVC-fliser limet. Ulempen er brændbarhed, skrøbelighed, hurtig forurening.

PVC på loftet

En populær måde at afslutte loftet på hedder dekorativt gips. Under reparationen anvendes forskellige enheder, der skaber et mønster og en tekstur. Sammensætninger med færdige fyldstoffer præsenteres, som efter tørring giver effekten af ​​relief.

Dekorativt gips på loftet og vægge

Baggrund er også en billig mulighed for efterbehandling. Masse af farver, teksturer, lavet af forskellige materialer. Ved hjælp af tapet kan du også skjule manglerne i layoutet.

Loft med tapet

Gipsvæg er tilgængelig, udstyret med mange positive kvaliteter, det giver mulighed for at realisere stilfulde design ideer. Blandt fordelene ved materialet - miljøvenlighed, fugtmodstand. Det er let, ikke brændbart, skjuler overfladens mangler, det behøver ikke at blive plasteret, det kan males mange gange. Det skaber flere niveauer strukturer, udstyret med en række lamper.

Loftet af gipsplader i gangen

Stretch stof giver plads til fantasier og designer ideer, men ikke billig. Et sådant loft har et andet mønster, farveindstillinger, efterligner ethvert naturligt dekorativt materiale. Her bruger vi termisk udskrivning, det hængende loft er dekoreret med forskellige billeder, herunder et fotografi.

Interiør med strækloft

belysning

Med beskedne rumstørrelser og i gange uden vinduer i mørke toner, lægges mere vægt på belysningsmetoderne. Moderne stilistik af hallway design indebærer brugen af ​​sådanne typer af belysning:

 • Generelt bruger de det, når de kommer ind i lejligheden
 • Lokale belyser de vigtigste områder - et klædeskab, et spejl;
 • dekorative bruges til at understrege elementerne i interiøret, for at øge rummet.

Belysning i en moderne hall

Der er flere kilder til lys. Spejlet er udstyret med intensiv naturlig belysning, så udseendet, inden du forlader lejligheden, kan vurderes uden forvrængning.

Vinyl klistermærker på væggen

Fælles lys fra lampen under loftet er nødvendigt, men en massiv lysekrone er kun passende i et stort rum. I et lille rum skal du ikke indstille sconcen for lav til ikke at røre ved et uheld.

Ved hjælp af lys er hallen opdelt i zoner, de placerer lyse accenter der. Fordel indgangsområdet ved døren til stuen.

Mørke døre i den lyse hall

På spændinger eller suspenderede strukturer er der talrige spotlights, der bidrager til jævnt belysning af rummet. Med den fulde belysning af den lille gang vil stedet klare. Lysretningen fra flere kilder på samme vejledning ændres, idet den ønskede vinkel og belysningsgraden af ​​forskellige områder opnås.

Lamper på loftet

LED belysning i gulvet er nyttigt om natten, hvis der er uregelmæssigheder, trin, podier.

I et rum, der er frataget et vindue, organisere belysning bag et glasmosaik, som vil skabe effekten af ​​naturligt lys.

Skab med belysning

I en lang gang er punktkilder ensartet fordelt langs hele længden med lige store intervaller. Værelset med meget højt til loftet er udstyret med vægvarianter. De stråler, der er rettet mod loftet, slør grænserne, vil gøre rummet bredere. Indretninger med automatik hjælper med at spare på konti.

Træ i det indre

Skønhed, praktisk og funktionalitet ved valg af møbler

Det sædvanlige toiletbord og kommode er en ting fra fortiden. De er erstattet af praktiske moderne møbler, designet til at spare plads, dekorere selv et stramt værelse. Minimalistiske modulære kits, der kombineres, er kombineret, indbyggede design med spejlfacader, som visuelt øger området.

Møbler i det indre af den moderne gang Flise under sten på væggen  Skab med sæde  Bøjle over sofaen  Skabsrum på væggen  Bøjle med hylder og spejl

Opbevaringsmøbler

Rummets hovedkomponent er rummelige skabe, smalle eller kantede, med modulopfyldning, af forskellige dimensioner. Coupes forstyrrer ikke passagen, overbelaste ikke pladsen. Hængende skabe vil lette indretningen, forenkle rengøringen. Hvis der er frie målere, bliver skabet omdannet til et fuldt omklædningsrum, hvor tingene i hele familien er placeret hver dag og sæsonbestemt.

Møbler til opbevaring i det indre af den moderne gang

Praktiske åbne hylder, hvor sko og husholdningsartikler opbevares i stilfulde kurve, metal, plastkurve. Den udskårne cantilever bord bliver både et ornament og et opbevaringssted for nøgler, kosmetik, andre små ting.

Hvis der er en stige til anden sal, benyttes også det nyttige rum under det, der arrangerer hylder og skabe til husets forskellige alder. Hver har et individuelt lager, der svarer til dets vækst.

Grå garderobe med bøjler og hylder til sko  Lys træmøbler i gangen  Maleri på skabet  Stenmur i det indre  Sæde med skuffer

Polstret møbler

Den moderne hallway skelnes af bløde, komfortable steder til genoplæring. Hvis området tillader det, er der en sofa der. Hvis lokalerne er for overfyldte, fungerer den mobile ottoman eller bænken samtidig som sæde og opbevaringshus til sko og sportsudstyr. Banketten er selvstændig eller monteret i en enkelt enhed med en bøjle.

Polstret møbler i en moderne hall Lamper på væggen  Loft stil interiør  Indbyggede nicher  Læder i interiøret  Gulvvas i spejlet

bøjle

I et lille rum er dette element af møbler behageligt. Designet med mange forskellige kroge giver mulighed for at tørre det fugtige overtrøje. Gulvet tonet eller forkromet version med horn afrundet på en stabil base er let at flytte om nødvendigt. I et rummeligt værelse ville to muligheder være overflødige: et åbent klædestativ til gæster og deres våde tøj plus et lukket opbevaringsskab.

Hænger i det indre af den moderne stue Lilla tæppe i lys interiør  Orange bøjler på væggen  Interiør i stil med minimalisme  Hangere og spejl på væggen  Cykel i interiøret

dekoration

Ud over de anførte varer er der i hallen alle former for støtter til paraplyer, husholdere, malerier, der bærer dekorative funktioner.

Råd for designere - Brug ikke indvendige genstande udelukkende til dekorative formål, de skal nødvendigvis være funktionelle.

Indretning i det indre af den moderne gang

Hvis gangen er dekoreret med en udendørs vase, er der foldede dåser, paraplyer. Matten på tærsklen bliver et lyst sted, overtager fugtigheden, snavs, og forhindrer dem i at sprede sig omkring lejligheden. Spejl i en smuk ramme vil bevæge rummet, giver mulighed for at undersøge sig selv, før de går i fuld længde. Skoen vil erstatte skabet til sko, den øverste del vil udgøre rollen som et handskelbord, holdere til tasker, der er også en separat husholderske her. Kurve på hylderne, på gulvet, hjælper med at systematisere opbevaring af bagage, tilbehør.

En rummelig hallway er et sted til udstilling af kammermaleri, en serie af fotografier, det originale vægur vil ikke være overflødigt.

Original ur i interiøret  Gulvlampe i form af en gadelampe  Spejl med en usædvanlig kant på væggen  Palmen i krukken på gulvet  Bøjle på en mur

Egenskaber og muligheder for ikke-standardiserede vestibler

Rummelige haller med de rigtige former er en undtagelse, ikke en regel. Oftere er det nødvendigt at udstyre en smal korridor af Khrushchevs panelhus, hvor selv de to er svære at vende om. Tøj, sko, tilbehør klarer sig at placere lige der. Selv med et lille område og ikke-standardform for rummet er det virkelig muligt at skabe et moderne, dristigt design her.

Moderne interiør af en ikke-standard hall  Vase på gulvet  Originale hylder, spejl og bord  Lys og mørkt træ i gangen  Interiør i gule og grønne farver

Firkantet entré

Denne formular kan betragtes som klassisk. Det er sædvanligt at dekorere rummet ved hjælp af hjørnemøbler. Udvid rummet kan være ved at arrangere buer mellem værelserne. Det firkantede værelse er visuelt adskilt, ved hjælp af en enkelt gulvbelægning med værelser, uden lister eller overgange. Hvis belysningskilden er den eneste, lad det være en lysekrone med ukomplicerede nuancer. Detaljer om interiøret står i en minimalistisk ånd.

Moderne design af en firkantet gang Figuriner på hylderne  Skab i gangen  Lamper og spejl på væggen  Zoner af forskellige fliser på gulvet  Lænestol ved døren

Lille hall

For ikke at omdanne en lille korridor til et stramt lagerhus med blomster i badekar, skulpturer og malerier, er det bedre ikke at tænke på sådant tilbehør. Her stucco lister, tunge stretchers er upassende. Egnet er indbyggede smalle skabe af lette materialer, en overflod af spejle, et stort antal lyskilder.

Landskab på væggen i 3D-format, spejlede døre i skabet vil øge mængden af ​​plads.

Moderne design af en lille hall Hylder med bøjler på væggen  Stort spejl med belysning i interiøret  Sofa foran spejlet  Skab med sidehylder  Sengebord til sko i gangen

Stor entré

Når rummet er stort, er fordelen at bruge det intelligent, ikke miste integriteten af ​​interiøret, overbelast ikke møbler, indretning. Værelserne på værelset holdes i samme stil. Hvis der er for meget plads, følger de sidste gangs trend - de kombinerer entré med køkken og stue.

De bruger lyse og mørke farver uden frygt, installerer gulvspejle i massive rammer, sofaer, udstyre et soveværelse til en imponerende størrelse af et kæledyr.

Moderne design af den store gang Lamper i væggen  Lyse billeder i indgangen af ​​gangen  Kombinationen af ​​hvide og lilla blomster på væggene  Kombination af dekorative gips og mursten fliser på vægge  Hvide møbler i gangen

Entré med vindue

Vinduet til gangen er et sjældent fænomen og samtidig vellykket. Varianten findes hyppigere i udformningen af ​​et privat hus. Designer opmærksomhed vil kræve både væggene og vinduet. "Dancing" kommer ofte fra ham som en komfur, elementerne justeres til vinduets åbningens størrelse og form.

Gardinerne er ikke velkomne, glasset er farvet, uigennemtrængeligt. Hvis det kræves af stil, er vinduerne dekoreret med lys romerske, rullegardiner. Efterbehandling og møbler bliver en passende baggrund. Bright tapet og tæpper niveauer effekten af ​​farve blænding.

Vinduesoldater bruges som plantestativer, der er ingen hylder til små ting. Lige ved åbningen lægges der lav møbler eller en sofa. Lukkede blyantsager og kantsten er placeret overfor vinduet.

Moderne hall design med vindue  Romerske gardiner på vinduet  Grøn dør i den hvide gang  Vindue af usædvanlig form  Lysekrone med lyspærer i form af stearinlys i det indre

konklusion

Tilfredsstille designbehov og smag, stilistiske præferencer for alle beboere er vanskelige. Harmoni og komfort i gangen sætter tonen til husets generelle stemning, gør indbyggernes liv mere behageligt.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 33 = 37

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:
map