Ο σχεδιασμός του διαμερίσματος στο στυλ της σύγχρονης κλασικής 68 πλατεία. m.

Ο σχεδιασμός του διαμερίσματος 68 τετραγωνικών μέτρων. m.

Ο σχεδιασμός του διαμερίσματος 68 τετραγωνικών μέτρων. m., που βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη, γίνεται με το στυλ των σύγχρονων κλασικών. Κομψότητα, συγκράτηση - αυτό καθορίζει τη διάθεση αυτού του χώρου, που έχει σχεδιαστεί για δύο γυναίκες.

διαμέρισμα σε μοντέρνο κλασικό στιλ

Στυλ

Καθρέπτες σε αυστηρά γεωμετρικά πλαίσια, απλές, λακωνικές μορφές καρέκλες - διαμέρισμα σε μοντέρνο κλασικό στιλ όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην πόλη στην οποία βρίσκεται.

Η ιδιαίτερη γοητεία δώσει στις λεπτομέρειες στο εσωτερικό του Shabby-chic στυλ: τούβλο-γήρανση του αποτελέσματος, που χρησιμοποιούνται για την διακόσμηση του τοίχου δίπλα στο κρεβάτι, το πάτωμα είναι λευκό, τεχνητά «τσίμπησε» ελαφρά «ξεθωριάσει» παστέλ αποχρώσεις ταπετσαρία που χρησιμοποιούνται στο δωμάτιο των παιδιών.

διαμέρισμα 68 τ.μ. m.

Φως

Στο το σχεδιασμό του διαμερίσματος 68 τετραγωνικών μέτρων. m. ένα μεγάλο ρόλο παίζει ο φωτισμός. Πολυέλαιος στην κουζίνα - συγγραφέας, χρησιμοποιώντας ασυνήθιστα γυάλινα στοιχεία. Στο σαλόνι και το νηπιαγωγείο, ο κεντρικός φωτισμός παρέχεται από κλασσικούς πολυελαίους με τη μορφή κεριών, διακοσμημένα με κρύσταλλο.

Επιπλέον, το δωμάτιο των παιδιών είναι εξοπλισμένο με τρεις ακόμη πηγές φωτός: ένα φωτιστικό δαπέδου, μία λυχνία γραφείου και διακοσμητική λάμπα σχεδιαστή. Χρησιμοποιείται ευρέως σε διαμέρισμα στο ύφος του σύγχρονου κλασικού σημειακές φωτεινές πηγές, με τις οποίες ο φωτισμός πραγματοποιείται στο διάδρομο, στο δωμάτιο, στο μπάνιο.

διαμέρισμα 68 τ.μ. m.

Χρώμα

Η Πετρούπολη δεν καταστρέφει τους κατοίκους της με τον ήλιο. Ως εκ τούτου, η οικοδέσποινα θέλησε την κατάσταση στο σπίτι της να είναι ζεστή, ανεξάρτητα από τον καιρό στο δρόμο. Ως εκ τούτου, διαμέρισμα 68 τ.μ. m. εκτελείται κυρίως σε ζεστά, ανοιχτά χρώματα. Η βάση λήφθηκε λευκό και χρυσό, προστέθηκε ροζ και σκιασμένη σύμφωνα με την αρχή της αντίθεσης σε γκρι και μπλε χρώματα.

1

διαμέρισμα 68 τ.μ. m.

Διακόσμηση

Διαμέρισμα σε μοντέρνο κλασικό στιλ δεν περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό κλωστοϋφαντουργικών στοιχείων και σύνθετες λεπτομέρειες. Οι ανοιχτές λευκές κουρτίνες δεν παρεμβαίνουν στο φως, το οποίο είναι ήδη τόσο μικρό στην πόλη, μπαίνετε στο διαμέρισμα.

Λευκό-ροζ κλινοσκεπάσματα στο φυτώριο αναφέρονται στο στυλ του shebbie-chic. Το καρφίτσες καρφίτσα και το μαξιλάρι στον καναπέ στο σαλόνι χρησιμεύουν ως ένα φωτεινό σημείο σε ένα ήρεμο συνολικό υπόβαθρο. Εάν θέλετε να αποκλείσετε τον εαυτό σας από τον έξω κόσμο, μπορείτε να τραβήξετε σφιχτά σκούρα γκρι κουρτίνες.

Η κύρια διακοσμητική προφορά στο το σχεδιασμό του διαμερίσματος 68 τετραγωνικών μέτρων. m. έγινε ζωγραφική τέχνης των τοίχων, με βάση τις εικόνες του διάσημου σύγχρονου καλλιτέχνη Μ. Πάρκες.

παιδικό δωμάτιο στο σχεδιασμό του διαμερίσματος 68 τετραγωνικών μέτρων. m.

παιδικό δωμάτιο στο σχεδιασμό του διαμερίσματος 68 τετραγωνικών μέτρων. m.

παιδικό δωμάτιο στο σχεδιασμό του διαμερίσματος 68 τετραγωνικών μέτρων. m.

παιδικό δωμάτιο στο σχεδιασμό του διαμερίσματος 68 τετραγωνικών μέτρων. m.

μπάνιο στο σχεδιασμό του διαμερίσματος 68 τ.μ. m.

μπάνιο στο σχεδιασμό του διαμερίσματος 68 τ.μ. m.

μπάνιο στο σχεδιασμό του διαμερίσματος 68 τ.μ. m

διαρρύθμιση του διαμερίσματος 68 τετραγωνικών μέτρων. m.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

30 − = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:
map